Onderhoud plat dak

RIBO uit Meerkerk voor al het onderhoud aan uw plat dak

Wanneer uw woning of bedrijfspand een plat dak heeft, dient u dit regelmatig van het nodige onderhoud te voorzien. Gelukkig kan RIBO Loodgieters en Onderhoudswerken u daar bij helpen. Ervaren monteurs gaan graag aan de slag met onderhoud aan uw plat dak en zorgen ervoor dat het dak veilig, beschermd en schoon blijft. Zo hoeft u zelf nergens naar om te kijken en behoudt u uw woonplezier.

Waarom onderhoud aan plat dak?

In tegenstelling tot wat u misschien zult denken, brengt een plat dak meer risico’s met zich mee dan bijvoorbeeld een pannendak. Zeker in winterse omstandigheden kunnen dingen als regen en vorst ervoor zorgen dat het dakleer scheurt en weer ontdooit. Het is daarom erg belangrijk dat u eens in de zoveel tijd onderhoud aan uw dakbedekking laat verrichten door een professionele monteur.

De levensduur van een plat dak kan erg lang zijn, mits u op de juiste momenten het juiste onderhoud aan uw plat dak laat verrichten. RIBO helpt u door het dak te inspecteren en eventueel reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Zo heeft u geen last van lekkages en kunt u veilig en warm binnen zitten.

Wanneer laat u onderhoud verrichten?

Het beste moment om onderhoudswerkzaamheden aan platte daken uit te laten voeren, is in het voor- of in het najaar. De weersomstandigheden zijn dan namelijk het gunstigst. Bovendien biedt deze periode gelegenheid om eventuele reparaties uit te voeren voordat het weer verslechtert.

Ondanks dat een plat dak vele voordelen kent, heeft het wel op zeer regelmatige basis een onderhoudsbeurt nodig. RIBO Loodgieters en Onderhoudswerken verricht alle soorten onderhoud aan platte daken en zorgt ervoor dat u hier zo min mogelijk tot geen last van ondervindt. Neem nu contact op met de ervaren monteurs van RIBO door te bellen naar 06-46766969 of door een bericht achter te laten op het contactformulier.


24/7 Bereikbaar!

Bel 06 46 766 969

Wilt u meer weten en/of wilt u een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op