Keuken, badkamer of toilet betegelen

tegels.fw

Keuken, badkamer of toilet betegelen door RIBO uit Meerkerk

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht waarin u een nieuwe badkamer, keuken en toilet wilt laten plaatsen? Of wilt u één van uw bestaande kamers renoveren? RIBO Loodgieters en Onderhoudswerken in Meerkerk zorgt er naast het plaatsen van uw sanitair voor dat ze de keuken, badkamer of toilet betegelen op vakkundige wijze. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf bent u dan ook verzekerd van een schitterend eindresultaat.

De service van RIBO

RIBO Loodgieters en Onderhoudswerken is al sinds 2012 een zeer betrouwbaar adres om uw vloeren en wanden te laten betegelen. In de loop der jaren heeft dit bedrijf al een groot aantal klanten tevreden gemaakt met prachtig betegelde keukens, badkamers en toiletten. Een gespecialiseerde tegellegger komt eerst bij u langs om de situatie op te nemen, uw wensen te bespreken en alle belangrijke maten op te meten. Wilt u bijvoorbeeld de hele keuken betegeld hebben of slechts een deel? Waar laat u de tegels leggen? Hoe groot zijn de tegels die u wilt gaan gebruiken? En op welke termijn wilt u dat het project voltooid is? Vervolgens stelt uw monteur een offerte en realistische tijdsplanning voor het sanitair betegelen op. Als u daarmee akkoord gaat, begint RIBO op korte termijn met uw keuken, badkamer of toilet betegelen.

Professionele en nette werkwijze

Tijdens het project bent u ervan verzekerd dat u zo weinig mogelijk overlast zult ervaren van de werkzaamheden. RIBO werkt van de tegels plaatsen tot de afwerking netjes en georganiseerd en zal de werkplek altijd keurig achterlaten. Zo hoeft u nergens naar om te kijken.

Wilt u de professionele monteurs van RIBO Loodgieters en Onderhoudswerken inschakelen om uw keuken, badkamer of toilet te betegelen of voor ander tegelwerk? Zij staan te allen tijde voor u klaar in en rondom Meerkerk. U komt gemakkelijk in contact door te bellen naar 06-46766969 of door een bericht achter te laten op het contactformulier. RIBO beantwoordt uw bericht zo spoedig mogelijk.


24/7 Bereikbaar!

Bel 06 46 766 969

Wilt u meer weten en/of wilt u een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op