Afvoer verstopt ?

Afvoer verstopt? Bel direct naar RIBO in Meerkerk!

Is uw afvoer verstopt? Loopt het water in uw gootsteen niet goed door of zijn er problemen met omhoogkomend water in het toilet? Schakel RIBO Loodgieters en Onderhoudswerken in om deze problemen te verhelpen. Een professionele loodgieter zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd van uw probleem af bent. Zowel overdag als ’s avonds en in het weekend.

vet-verstopt-2013-thema-small2_w400_h300_News

Oorzaken van een verstopte afvoer

Uw gootsteen kan om verschillende redenen verstopt raken. Een veel voorkomende oorzaak is dat etensresten vast blijven zitten in het afvoersysteem en ervoor zorgen dat het water niet (goed) verder loopt. Het kan echter ook zo zijn dat er haren in de afvoer terecht zijn gekomen of dat vetresten zich hebben opgehoopt en ervoor zorgen dat de afvoer verstopt raakt. Daarnaast kunnen vervelende geurtjes ontstaan door opgehoopte etensresten. Natuurlijk zijn er diverse simpele oplossingen die een verstopte afvoer kunnen verhelpen, maar wat als het probleem hardnekkiger is en u dit niet zelf opgelost krijgt? Dan kunt u natuurlijk rekenen op RIBO Loodgieters en Onderhoudswerken. Een ervaren loodgieter komt bij u langs om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Spoeddienst

Een verstopte afvoer komt altijd ongelegen uit, maar er zijn van die momenten dat u er écht niet op zit te wachten. Gelukkig is daar altijd RIBO Loodgieters en Onderhoudswerken om u van uw problemen af te helpen. In de weekenden en avonduren kunt u bellen met de spoeddienst. Er komt dan zo snel mogelijk een deskundige loodgieter naar u toe om uw probleem te verhelpen. Hiervoor hoeft u helemaal geen extra kosten te betalen.

Neem wanneer uw afvoer verstopt is zo snel mogelijk contact op met een ervaren loodgieter van RIBO Loodgieters en Onderhoudswerken in Meerkerk. RIBO is te bereiken via telefoonnummer 06-46766969 en het contactformulier. Uw loodgieter neemt zo snel mogelijk contact met u op. Ook in het geval van vragen kunt u 24 uur per dag bellen.


24/7 Bereikbaar!

Bel 06 46 766 969

Wilt u meer weten en/of wilt u een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op